Anime Star
Hey ya all !! Ma bucur ca v-ati facut timp sa treceti pe aici :D
Sper sa va placa forumul . :D
Daca esti nou si vrei sa-ti faci cont ,
apasa pe ... butonul "Inregistrare" :D

Va pwpa
Denisa_Deny:*

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Star
Hey ya all !! Ma bucur ca v-ati facut timp sa treceti pe aici :D
Sper sa va placa forumul . :D
Daca esti nou si vrei sa-ti faci cont ,
apasa pe ... butonul "Inregistrare" :D

Va pwpa
Anime Star
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indragostita de seful Yakuza

2 participanți

In jos

Indragostita de seful Yakuza Empty Indragostita de seful Yakuza

Mesaj  Denisa_Deny:* Sam Noi 05, 2011 12:28 pm

Cap.1

Amintirile

Sakura :

Primavara ......cel mai frumos anotimp . Stau in camera mea mangaindu-mi pisica . Acum cred ca-r fi momentul sa ma prezint .Buna , ma numesc Sakura Haruno si am 20 de ani . Cum am mai spus , stau la mine in camera mangaindu-mi pisica , pe nume Furiel Kat .Nu vreau sa ma dau mare dar , imi iubesc viata si pot spune ca sunt cea mai fericita fata din lume . De ce ? Pai , acum un an mi-am regasit mama . Povestea mea incepe aici.

Flashback:

Stau in camera mea uitandu-ma la tavan .Dar dintr-o data, aud cum sunt strigata de tata care imi spune sa cobor pana jos , ca are ceva sa-mi arate . Am coborat jos , si ce sa vedeti ,o femeie de mai bine de 39 de ani cu parul roz mai inchis , si ochii ii avea de un negru foarte intens . Era imbracata intr-o bluza cu maneca lunga si roz cu sclipici , o pereche de blugi negri si o pereche de tenisi .

- Sakura , vreau sa faci cunostinta cu mama ta ,pe nume Yumiko !

Atunci ma lasat masca . Mama mea .....eu chiar am o mama ?
Lacrimile au inceput sa-mi curga pe fata mea alba ca neaua si am alergat spre mama mea si am imbratisat-o strans si cu multa iubire . "Nu-mi vine sa cred ! Eu chiar am o mama !

End Flashback.

Am uitat sa mentionez ca pe atunci 19 ani .Iar acum am o familie intrega si pot spune ca sunt foarte fericita . Dar , acum stau si privesc pe geam privelistea cea linistita . Cerul albastru , frumusetea florilor da o imbunatatire peisajului , copacii cei batrani si pasarile frumoase si colorate dau o frumusete peisajului.Dar dintr-o data mi-a venit o idee .Nu va spun si va las sa descoperiti .
M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre dulap si de acolo mi-am ales o rochie alba , care imi acoperea fundul , si o pereche de pantofi cu toc tot albi. M-am aranjat , apoi am coborat din camera mea si iesind pe usa de la intrare , nu inainte de ai saluta pe parintii mei .
Am iesit pe usa si am inceput sa ma plimb prin oras . Dar , cum ma plimbam eu asa , vad o masina neagra , din care , ies doi tipi care ma i-au pe sus si ma baga in portbagaj . Am inceput sa tip dar fara folos si dupa - ia doar negru vad in fata ochilor .

Sasuke :

Stau in biroul meu , asteptand sa vina Naruto , ca sa-mi aduca o fata . Da cred ca stiti cine sunt ! Sunt Sasuke Uchiha , am 22 de ani si sunt Seful Yakuza . Dupa cum stiti sunt un om foarte periculos . Ma ocup cu trafic de droguri si cu prostitutia , dar nu am facut crime , deoarece imi e frica de Dumnezeu .Acum , gata cu prezentarile , deoarece imi suna telefonu si observ ca este Naruto si imi spune ca a venit cu fata . In sfarsit ! imi zic eu in minte .
Imi i-au picioarele de pe birou , si-l vad intrand pe Naruto si in spatele lor mai erau doi tipi care duceau de maini o domnisoara foarte sexy.

- Sper ca-i buna pentru tine , -Sasuke ! Ca alta nu-ti mai aduc ! incepe sa rada el .
"- Cu siguranta este buna ! " imi zic eu in minte .

Le-am facut semn baietilor sa plece , iar dupa ce-au plecat mi-am intors privirea spre rozalie . Aceasta se uita foarte speriata la mine . Eu , fara nici-o remuscare ,am luat-o de mana si am dus-o la mine in dormitor .
Cand am ajuns in fata dormitorului , am trantit-o pe rozalie de usa si am inceput sa o sarut pe buzele ei rozalii si dulci . Apoi am coborat tot mai jos, pana am ajuns la gat . Incet , incet incepe sa-i placa cea ce faceam eu rozaliei . Sincer sa fiu , chiar imi place de bombonica asta . Am deschis usa dormitorului , dupa care observ ca brunetul nu stie de planul meu . Acesta este : vreau sa-l aduc intr-o capcana , iar aceeia ar fii : sa-i spun ca saruta extraordinar ...aaaa....sa-i spun ca este foarte apetisant si chestii de genu' asta . Hihihih ...ce planuri am ! Deci sa revenim . Am ajuns in dormitor si raman uimita de acesta incapere .
Avea un pat dublu , cu asternuturi albe , peretii eru de culoarea albastra mai deschis ., perdelele erau de culoarea cremei si mai avea niste dulapuri .

Sasuke:

Rozalia asta seamana mult cu Sanicua . Sanicua ,draga mea Sanicua . Sanicua era fosta mea iubita .Avea parul roz , iar ochii negrii ca pana corbului si era o fire foarte dulce . Ah.....inca imi e dor de zambetul ei gingas . De ce zic mi-a fost ? Pentru ca , acum un an a fost calcata de o masina .

Flashback

- Hai , Sasuke ! Nu fi asa las ! o auzeam pe ea cum imi reprosa ca sunt las si chesti de genul asta . Am ras si am inceput sa alerg dupa ea . Dar m-am oprit la un moment dat , spunandu-i sa se opreasca , deoarece , din departare se apropia o masina , care mergea cu 100 de km la ora .Iar , Sanicua , cum credea ca vreau sa o prind , se tot indeparta ,dar cand a mai facut un pas in spate ......Buff! A inchis ochii ..... pentru totdeauna . De-atunci am in minte imaginea ei . Si tot imi zic ca numai din cauza mea a murit .

End flashback

Imi placea atitudinea Sanicuai : modesta , intelegatoare , dulce , protectoare si cea mai frumoasa fiinta de pe Pamant .Acum sa trecem in prezent .
Continuam sa o sarut , dar vad ca face cumva de se rasuceste si ajunge de-asupra mea.

Sakura:

Planul merge de minune .....Hhihih . M-am pus de-asupra lui , iar de la spate am scos o bila de fum , pe care o arunc pe pat . Va intrebati de unde am o bila de fum ? Pai sa va spun .
Eu , Sakura Haruno sunt spion la F.B.I . Cel mai bun spion din tot F.B.I-ul .
Dupa ce am aruncat bila , m-am ridicat de pe brunet si am iesit pe usa . Cand am iesit din dormitor ....................

Sper sa va placa . Stiu ca este c-am scurt , dar promit ca ma voi revansa

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Administrator
Administrator

Data de inscriere : 04/11/2011
Varsta : 28
Localizare : Ghiceste..:))

https://animeloves.forumgratuit.ro

Sus In jos

Indragostita de seful Yakuza Empty Re: Indragostita de seful Yakuza

Mesaj  DeNiSa Sam Noi 05, 2011 1:28 pm

COOL , mi-a placut primul capitol .
Sper ca urmatorul sa vina curand . PAPA
DeNiSa
DeNiSa

Data de inscriere : 05/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Prin lume

Sus In jos

Mesaj  DeNiSa Lun Noi 07, 2011 4:53 am

Cand vine next-ul ??
Eu astept de zile si nopti .
;]]]]]
Hai cu next-ul ala te roooooooggggg
DeNiSa
DeNiSa

Data de inscriere : 05/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Prin lume

Sus In jos

Mesaj  Denisa_Deny:* Lun Noi 07, 2011 5:02 am

Ms de comm , Deni . Ma bucur ca-ti place .
Si next-ul , vine maine .
Pana atunci : ByeBye :D
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 04/11/2011
Varsta : 28
Localizare : Ghiceste..:))

https://animeloves.forumgratuit.ro

Sus In jos