Inventata de 'moi" :))
2 participanți
Anime Star :: Chat ! :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Inventata de 'moi" :))
Catelushi cu paru cretz
Fura ratza din boschetzi :))
Si se du la stana
Si bea apa naspha
Si se du la dr*cu
Si manca ra**tu :))
Smecherie cu dulbu S :)))
Fura ratza din boschetzi :))
Si se du la stana
Si bea apa naspha
Si se du la dr*cu
Si manca ra**tu :))
Smecherie cu dulbu S :)))
AlexeIulia- Mesaje : 3
Data de inscriere : 21/11/2011
Re: Inventata de 'moi" :))
Înteresantă... cred.
Ok, aici ai vrut să scoţi în evidenţă partea comică, dar mai mult pare forţat.
Poezia este o amestecătură între: "Căţeluş cu părul creţ" şi idea ta. E bine că ai încercat ceva nou, o combinaţie, o mică modificare, dar foarte, foarte forţat. Nu prea scoate nimic în evidenţă, nici hazul.
Te felicit doar pentru faptul că ai schimbat şi ai reuşit într-un fel să modifici totul... dar aşa în rest nu transmiţi nimic.
Pe lângă asta ai folosit cuvinte destul de vulgare, fără sens... Cred că mă opresc aici, nu vreau să fiu prea dură cum sunt deobicei când las critică.
Ideea este că nu ai înţeles: când vrei să scoţi în evidenţă ceva hasliu, nu te foloseşti de prea multe cuvinte vulgare, dar mai deloc. Nu este necesar, fiindcă ajungi să creezi ceva urât, inestetic, fără ritm şi rimă.
Trebuia să te joci puţin cu rimele, cuvintele, acţiune şi ideile, căci aşa iţi ieşea mult mai bine.
Sper să înţelegi ce am vrut să spun. Nu vreau să te superi pe mine, nu o spun în nume de rău. o.o Nuu!! Din contră vreau să ajut şi sunt sigură că poţi mult mai bine de atât.
Aştept şi alte creaţii de ale tale. <3 Succes!!
Ok, aici ai vrut să scoţi în evidenţă partea comică, dar mai mult pare forţat.
Poezia este o amestecătură între: "Căţeluş cu părul creţ" şi idea ta. E bine că ai încercat ceva nou, o combinaţie, o mică modificare, dar foarte, foarte forţat. Nu prea scoate nimic în evidenţă, nici hazul.
Te felicit doar pentru faptul că ai schimbat şi ai reuşit într-un fel să modifici totul... dar aşa în rest nu transmiţi nimic.
Pe lângă asta ai folosit cuvinte destul de vulgare, fără sens... Cred că mă opresc aici, nu vreau să fiu prea dură cum sunt deobicei când las critică.
Ideea este că nu ai înţeles: când vrei să scoţi în evidenţă ceva hasliu, nu te foloseşti de prea multe cuvinte vulgare, dar mai deloc. Nu este necesar, fiindcă ajungi să creezi ceva urât, inestetic, fără ritm şi rimă.
Trebuia să te joci puţin cu rimele, cuvintele, acţiune şi ideile, căci aşa iţi ieşea mult mai bine.
Sper să înţelegi ce am vrut să spun. Nu vreau să te superi pe mine, nu o spun în nume de rău. o.o Nuu!! Din contră vreau să ajut şi sunt sigură că poţi mult mai bine de atât.
Aştept şi alte creaţii de ale tale. <3 Succes!!
♥ Şhaggy.- Mesaje : 6
Data de inscriere : 04/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Locul meu este în 'Paradisul Yaoi'. 8->
Anime Star :: Chat ! :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum