Anime Star
Hey ya all !! Ma bucur ca v-ati facut timp sa treceti pe aici :D
Sper sa va placa forumul . :D
Daca esti nou si vrei sa-ti faci cont ,
apasa pe ... butonul "Inregistrare" :D

Va pwpa
Denisa_Deny:*

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime Star
Hey ya all !! Ma bucur ca v-ati facut timp sa treceti pe aici :D
Sper sa va placa forumul . :D
Daca esti nou si vrei sa-ti faci cont ,
apasa pe ... butonul "Inregistrare" :D

Va pwpa
Anime Star
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Spune-ne despre tine :D

In jos

Spune-ne despre tine :D Empty Spune-ne despre tine :D

Mesaj  Denisa_Deny:* Lun Dec 26, 2011 10:20 am

Sa incepem

Deci , ma numesc Ghiurutan Denisa Adriana . Am 15 ani . Sunt in clasa a XI-a la liceu . dancing Sunt din jud. Salaj , Zalau .
Mama cu tata s-au cunoscut la o discoteca , si s-au casatarit cand aveau 19 ani I don\'t know . Mama tatalui meu era si este unguroaica , tata este jumate ungur iar eu sfert :)): . Ciudata chestie nu ? =]]] Sa trecem mai departe = Sunt intr-o relatie cu un baiat dancing
De cand eram mica ma consideram foarte matura . Adica , "vai ce mare sunt " sau " Sunt mai mare ca tine , na" :}}}
Niciodata nu m-au pasionat jocurile de fete , papusile , machiajurile sau sa ma imbrac in culori deschise , cum ar fi : roz , rosu , galben , portocaliu , mai nou ma imbrac in negru , mov , albastru culori din astea mai reci peace sign
Sunt nascuta in anu 96' , luna 8 , ziua 25 , ora 17 , minutu 05 =]]]]
Nu sunt buna la scris . Nu exista compunere , poezie , fic sau scrisori in care sa nu fie vreo greseala=]]] , dar totusi vreau sa incer sa ma perfectionez .
Uneori cand o enervez pe mama , imi spune ca sunt enervanta , iar eu raspund asa ; - 'Mersi de compliment " sau " Asa ma-ti facut=]]"
Cam atat.
ByeBye va pwp
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 04/11/2011
Varsta : 28
Localizare : Ghiceste..:))

https://animeloves.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus